Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Papa Adama

Papa Adama begon zijn kunstcarrière als autodidact en zette zichzelf op het pad van artistieke ontwikkeling. Van 1998 tot 2001 fungeerde hij als student en assistent van Ali Nikiema, waarbij hij zich specialiseerde in het vervaardigen van bronzen sculpturen aan het Centre National Artisanal drquote Art in Ouagadougou. In 2003 maakte hij de overstap naar Nederland, waar hij in 2007 zijn afstuderen voltooide aan de Rietveld Academie.

Zijn artistieke creaties draaien om het thema menselijkheid. Papa Adama weeft denkbeeldige werelden die in harmonie zijn met zijn eigen leefomgeving. Zijn kunst belicht de dynamiek en emoties van het leven, en hij vertaalt deze observaties naar beelden en kleuren die de mens en diens omgeving weerspiegelen. Zijn werk is een expressie van de beweging en de menselijke ervaring, waarbij hij een unieke brug slaat tussen zijn verbeelding en de realiteit om betekenisvolle kunstwerken te creëren.

Papa Adama

Teknic air, 2006

[ AMS-JC1006 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
185 x 130 cm
Te koop en te leen

Prijs: €3.243,00
Lenen zonder sparen: €43,75 p/m
Lenen met sparen: €50,75 p/m (waarvan sparen: €31,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.