Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Geef kunst cadeau!

Wil je iemand verrassen met een écht origineel en persoonlijk cadeau? Met de SBK Kunstbon geef je iemand toegang tot de grootste collectie hedendaagse kunst van Nederland. Met meer dan 65 jaar ervaring en 25.000 unieke werken in de collectie durven we best te zeggen: we weten waar we het over hebben.

 

Geef een echt uniek cadeau!

Een SBK Kunstbon is leuk om te geven aan bijvoorbeeld iemand die net is verhuisd of afgestudeerd of als relatiegeschenk, verjaardags- of trouwcadeau óf voor moederdag.

Kunst lenen, sparen, kopen!

Al vanaf € 30,- of elk willekeurig hoger bedrag, kun je iemand blij maken met een SBK Kunstbon. De kunstbon is te gebruiken als abonnement bij de kunstuitleen of als (aan)betaling voor een kunstaankoop. De bon is twee jaar geldig en inwisselbaar bij elke vestiging.

Het perfecte last minute geschenk

Je kunt de kunstbon kopen bij één van onze vestigingen of online via onderstaand formulier. De e-Kunstbon ontvang je na bestelling binnen een paar seconden in je mailbox; hét perfecte last minute geschenk!

Wil je liever een feestelijk verpakte kunstbon per post ontvangen? Zodra je betaling binnen is, krijg je de kunstbon binnen twee werkdagen thuisgestuurd.

Bestel 'm hier

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven.
  • Voer een getal groter dan of gelijk aan 30 in.