Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Lisa Couwenbergh

Lisa Couwenbergh, gevestigd in Amsterdam, onttrekt zich aan conventionele artistieke interpretaties door haar unieke benadering van het creëren van betekenis uit ogenschijnlijk onbeduidende objecten. Haar artistieke reis overstijgt traditionele grenzen door alledaagse elementen te transformeren tot diepgaande verhalen.

Couwenbergh's werk resoneert met verzamelaars zoals Postbode Cheval en Keizer Rudolf II, die gewone objecten verrijkten met buitengewone betekenis. Haar praktijk vervaagt de grenzen tussen maker en curator door het smeden van complexe verbindingen die de verborgen essentie onthullen binnen haar zorgvuldig samengestelde assemblages.

Via haar kunst daagt Couwenbergh kijkers uit om het over het hoofd geziene te heroverwegen en nieuwe perspectieven te ontdekken op de vluchtige aard van de visuele cultuur.

Lisa Couwenbergh

Zonder titel a 1983

[ AMS-P29004 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
140 x 80 cm
Te koop en te leen

Prijs: €1.518,00
Lenen zonder sparen: €25,00 p/m
Lenen met sparen: €29,00 p/m (waarvan sparen: €18,00 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.