Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Eelco Glastra van Loon

Eelco Glastra van Loon, geboren in 1935 in Den Haag, is een Nederlandse autodidactische kunstenaar die sinds 1959 in Amsterdam woont en werkt. Hij schildert, tekent (vooral met pen), en etst in een non-conformistische, abstracte en poëtische stijl. Zijn werk kenmerkt zich door een eigenzinnige benadering, waarbij hij traditionele normen negeert en zijn creativiteit de vrije loop laat. Glastra van Loon is lid van de vereniging voor Beeldende Kunst lquote De Brugrquote in Amsterdam, wat zijn actieve betrokkenheid in de kunstgemeenschap onderstreept.

Eelco Glastra van Loon

Vreugde dans 1975

[ AMS-833005 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Werk op papier
80 x 95 cm
Te koop en te leen

Prijs: €2.242,00
Lenen zonder sparen: €31,25 p/m
Lenen met sparen: €36,25 p/m (waarvan sparen: €22,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.