Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Bert Abbing

rtfbidisansideffonttblfnilfcharset0 fnil

dltrpartx1clang1043fs18 Bert Abbing, geboren in 1962 te Alkmaar, is een kunstenaar die zijn opleiding genoot aan de Academie voor Beeldende Vorming in Amsterdam. In de jaren '80 lag zijn focus op tekenen en schilderen met olieverf, waarbij hij het dagelijks leven als inspiratiebron gebruikte. Vooral richtte hij zich op abstracte stijlkenmerken. Zijn werk weerspiegelt de diversiteit van het dagelijks leven en wordt gekenmerkt door de invloed van grafische elementen.

Bert Abbing

Zonder Titel 1995

[ AMS-E35013 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
150 x 120 cm
Te koop en te leen

Prijs: €2.027,00
Lenen zonder sparen: €31,25 p/m
Lenen met sparen: €36,25 p/m (waarvan sparen: €22,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: KNSM

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.