Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Piet Wouters

Piet Wouters, geboren op 5 januari 1933 in Huissen en opgegroeid in Bemmel, is een veelzijdig kunstenaar die actief is als schilder, beeldhouwer, tekenaar en graficus. Hij genoot zijn opleiding aan de Academies voor Beeldende Kunsten in zowel Arnhem als Maastricht, waar hij zijn artistieke vaardigheden verfijnde en zijn creatieve visie ontwikkelde.

Zijn talent en toewijding werden erkend met de Prijs van de gemeente Valkenburg, een eerbetoon aan zijn bijdrage aan de kunstwereld en zijn impact op de culturele scene. Daarnaast was Wouters nauw betrokken bij de oprichting van de Stichting Artishock Maastricht in de periode 1964-1965, een belangrijk initiatief ter bevordering van kunst en cultuur in de regio.

Piet Wouters

Emmaus 1962

[ AMS-AE9001 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Schilderij
76 x 61 cm
Te koop en te leen

Prijs: €1.285,00
Lenen zonder sparen: €18,75 p/m
Lenen met sparen: €21,75 p/m (waarvan sparen: €13,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: In depot

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.