Geef kunst kado met de SBK Kunstbon

Charlotte Arends

Charlotte Arends (1954) onthult een diepe fascinatie voor weersverschijnselen en de krachten die de natuur beheersen. Met meteorologie en fysische geografie als kern-inspiratiebronnen, verkent ze in haar werk thema's als landschap, kosmologie en de relatie tussen het externe en interne.

Arends, afgestudeerd aan ArtEZ University of the Arts Arnhem en de Jan van Eyck Academie Maastricht, gaat nooit zonder fototoestel de deur uit, altijd alert op toevallige luchten, regenbuien, wolken en goddelijke lichtpartijen. Haar veelzijdigheid komt tot uiting in olieverfschilderijen, tekeningen, aquarellen en keramiek. Door haar kunstwerken belicht ze niet alleen de schoonheid van weersverschijnselen, maar tracht ze ook de mysterieuze verbinding tussen natuurlijke fenomenen en het menselijk bestaan vast te leggen.

Charlotte Arends

Zonder Titel 3 1989

[ AMS-457008 ]

De door u verstrekte gegevens zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden niet aan derden doorgegeven. Omdat de kunstwerken verspreid staan over zes locaties in Nederland, moet u rekening houden met een levertijd van 2 à 3 weken. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. * Alle op deze website genoemde prijzen zijn richtprijzen. Zij zijn dus niet te beschouwen als bindend aanbod. Zij zijn onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, prijswijzigingen en verschrijvingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  • Bekijken en thuisbezorgen

    Voor informatie over thuisbezorgen, zie Kunst laten bezorgen
  • LET OP: Onze vestiging in Eindhoven is gesloten. Totdat er een nieuwe locatie is gevonden, is het bezorgen en ophalen van kunstwerken voor klanten uit de regio Eindhoven voorlopig gratis.
Werk op papier
53 x 43 cm
Te koop en te leen

Prijs: €494,00
Lenen zonder sparen: €6,25 p/m
Lenen met sparen: €7,25 p/m (waarvan sparen: €4,50 p/m)

Afbetalingsregeling mogelijk info
Betaling met collectietegoed mogelijk tot 100% van de prijs.

Status: Beschikbaar
Vestiging: Breda

LET OP! Je kunt maximaal 3 kunstwerken reserveren.